MEDOVINA Višňová 0,5 l Jankar

Kód: 650
129 Kč / ks 258 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
27.5.2024
Možnosti doručení

Kvalitní medovina. Vyrobena studeným kvašením, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Výrobce získal 2 stříbrné medaile ve světové soutěži v konkurenci 2 000 vín z celého světa.

Detailní informace

Množstevní slevy
Množstevní slevy stejného zboží
3 kusy -3 % | 5 kusů -5 %
Doprava již od 69 Kč | KupZaMalo
Doprava do 5 kg 69 Kč - Zásilkovna
Objednávky nad 600 Kč - netýká se křehkého zboží
Registrovaný zákazník má u nás slevu 3% | KupZaMalo.cz
Věrnostní sleva
Přihlášený, registrovaný zákazník sleva 3 %

Detailní popis produktu

Při svém prvním velkém zahraničním startu se blýskl dvěma stříbrnými medailemi Ing. Karel Bojda, Ph.D., MBA z Čeladné svými medovinami Jankar Profi Čeladenka a Mandlová.

 A právě majitel společnosti Davinus, negociant Miroslav Majer, letos zastupoval Českou republiku v mezinárodní porotě soutěže.

Hodnocení se konalo ve dnech 19. – 24. srpna v prostorách biodynamického vinařství Longridge v samém srdci Cape Winelands ve městě Somerset West nedaleko Stellenbosche. K hodnocení bylo pozváno třicet hodnotitelů z dvaadvaceti zemí a sedmi kontinentů.

Při pohledu přes prosklenou stěnu degustační místnosti na stovky hektarů vinic v okolí Stellenbosche ohodnotila mezinárodní porota za šest dní více než dva tisíce vzorků vín a destilátů z celého světa, v šesti desítkách kategorií největší a nejprestižnější soutěže na africkém kontinentu – Michelangelo International Wine and Spirits Awards.

 „Od pondělí do soboty se hodnotila a v komisích diskutovala neskutečně ucelená kvalita soutěžních vzorků. O to cennější je úspěch vín z České republiky cennější. Rozdíly v hodnocení byly minimální, opravdu jen nuance ve vysoké kvalitě v dlouhotrvajících diskuzích,“ okomentoval průběh hodnocení Mirek Majer.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: